THANKYOUU FOR COMiNG :] LOVEYOUU *SAHABAT SELAMANYA .

Wednesday, 19 October 2011

lagu tema gr0up kami =)

                                                              SAHABAT SELAMANYA

Dua tiga kapal belayar di samudera
Ayuh sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama
Menikmati indahnya dunia
Kerna
Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia

Berakit-rakit kita ke hulu
Berenang-renang kita ke tepian
Kita berbeda
Untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita menjadi
Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia
Tiada bukit yang terlalu tinggi
Untuk kita daki bersama
Dan tak ada laut yang terlalu dalam
Untuk diselami
Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya
Untuk selamanya setia
Setia setia




terima kasih, jumpa lagi

L0g0 kumpulan 0hh Sahabat =)


terima kasih, jumpa lagi

Tuesday, 18 October 2011

akhirnyer !

yey ! akhirnyer berjaye juge kmi masukkan vide0 hasil kerjasama kami semua kat dalam bl0g nie..pelbagai dugaan yang kami terima tau..sampai tensi0n2 dibuatnyer..tapi akhirnyer berjaye juge..alhamdunilah..harap2 k0rg semua teng0k larh vide0 yang kami buat tu n terhibur larh harapnyer..0ke jangan lupe teng0k tau vide0 2..k0rg c0mel kalau teng0k vide0 tu..hehe.. =D 0h ye jangan lupe add kami ye kat dalam faceb0ok..nme faceb0ok kami ade dinyatakan di sebelah tu..jadi jangan lupe add ye..0ke larh sume..bye..jangan lupe tinggalkan k0men ape2 yang pat0t ye..harap terhibur teng0k bl0g nie.. :)
terima kasih, jumpa lagi

ai si c0mel ! tg0k vide0 0hh sahabat ye . . ;)

video

terima kasih, jumpa lagi

Monday, 17 October 2011

CIKGU-2 DARI PJK DTG MENGAJAR BUAT BLOG :)

okay , hari ni , 18.10.2011 ckgu-2 dari pjk datang mengajar kami semua membuat blog :] bermula dari pukol 8 hingga 9.45 . selepas itu ckgu mengarahkn group SAHABAT dan group yg lain online diluar ict  d sebabkn segelintir pelajar tidak membawa laptop masing-2 . lepas itu group SAHABAT pergi ke kantin untuk menyambung tugas masing-2 :)
terima kasih, jumpa lagi

GAMBAR KUMPULAN SAHABAT :]

<--syadilah,nysa :]

<--nysa , mastura :]

*SAHABAT* :D

<--aktivi outdoor :)
<--myza , eycah :]

<--pergi ke teknik slim :)

terima kasih, jumpa lagi

MEMBUAT BLOG SUPAYA CANTEK :]

okay , hari ni ckgu tugaskn kami semua membuat blog dan facebook :) seramai 13 kumpulan harus menyiapkn tugas ini smpai hari khamis nie , kami kumpulan sahabat bertungkus lumus menyiapkn tugas masing-2 :) berkerjasama antara satu sama lain , tu lah yg pentig dalam melakukan apa-2 tugas :) kami harap kumpulan SAHABAT boleh menang :]
terima kasih, jumpa lagi